Felhívás

2010.01.14. 22:38

Ezúton tájékoztatnánk tagjainkat és a lóversenysport szimpatizánsait, hogy a Magyar Ügetőló Futtatók Egyesülete Fábry Sándor közreműködésével 2010.január 18.-án 14:00-16:00-ig demonstrációt folytat a Magyar Nemzeti Vagyontanács (Bp 1133 Pozsonyi út 56.) épülete előtt. Fontos megemlíteni, hogy az MNV épülete előtti parkolórész magántulajdon, így a tüntetés kizárólag a rakparti részen tartható meg!

Demonstráció oka: Az MNV 2010 üzleti terve, amely ellehetetleníti a Magyar Lóversenysport résztvevőinek munkáját .

Szorgalmazzuk, hogy a hazai lósportban kezdődjön meg a rendszerváltás óta halogatott szerkezeti átalakítások végrehajtása, melynek keretében kerüljön kidolgozásra a privatizáció. Ennek elkészítésében a lóversenyzésben érdekelt szakmai szervezetek készek közreműködni, annak érdekében, hogy a pénzügyi szempontok mellett a versenytechnikai szempontok egyaránt érvényesüljenek, valamint a 183 éves múltra visszatekintő magyar lóversenyzés hagyománya, folyamatossága ne sérüljön.

 

Amikor művelt emberek Gróf Szécheny István halálának 150 évfordulójáról emlékeznek meg, szomorúan állapítjuk meg, hogy a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő a legnagyobb magyarról úgy kíván megemlékezni, hogy élete egyik főművét ellehetetleníti.

Éppen ezért 2010.01.18-án 14:00-kor Fábry Sándor peticiót fog átnyújtani Kamarás Miklósnak az MNV vezérigazgatójának.

Bízunk benne, hogy Ön is részese lesz ezen demonstrációnak!

Mindenkit várunk!               

 Szívélyes Üdvözlettel:                                                                    MÜFE elnökség

A bejegyzés trackback címe:

https://mufe.blog.hu/api/trackback/id/tr961673371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása